Bedrijven

Geüpdatet door Michel Kamerling

00:00: Deze gids leidt je stap voor stap door het proces van het bekijken en beheerder van je 00:04: contacten binnen belko specifiek gericht op bedrijven. 00:08: Volg de onderstaande instructies om effectief lead klanten en leveranciers toe 00:12: te voegen en te beheren. 00:15: Klik op de knop die je naar de contacten sexy leidt. 00:19: Klik op de optie bedrijven om dit gedeelte te openen. 00:23: Selecteer Alle klanten om een overzicht van al je klanten te zien. 00:28: Klik op nieuwe klanten om alleen de nieuwste klanten te bekijken. 00:32: Ga naar Leeds om potentiële klanten te bekijken. 00:36: Klik op leveranciers om een lijst van je leveranciers te zien. 00:40: Klik op het tabblad klanten om je bestaande klanten te beheren. 00:44: Ga naar lead om je leads te beheren. 00:47: Klik op leveranciers om je leveranciers te beheren. 00:51: Bekijk het aantal klanten leads en leveranciers hier. 00:55: Klik op de geselecteerde knop om de lijst te verversen. 00:59: Gebruik de filter opties zoals naam om je contacten te sorteren op naam 01:04: Selecteer opbrengst om te sorteren op basis van opbrengst 01:08: Navigeer naar aangemeld op om te sorteren op de datum van aanmelding. 01:13: Klik opnieuw bedrijf om een nieuw bedrijf toe te voegen. 01:17: Klik op klant toevoegen om een nieuwe klant toe te voegen. 01:21: Klik op lead toevoegen om een nieuwe lead toe te voegen. 01:25: Klik oplever toevoegen om een nieuwe leverancier toe te voegen. 01:30: Voor het toevoegen dien je de Velde in te voeren. 01:33: Vul in de bedrijfsnaam en uniek idee 01:37: Klik op opslaan om je wijzigingen op te slaan. 01:40: Klik op annuleren als je de actie wilt annuleren. 01:44: Deze handleiding helpt je om effectief te navigeren binnen The belko app en om 01:48: je klanten leads en leveranciers efficiënte beheren volg 01:52: deze stappen om de functionaliteiten van belco optimaal te benutten.