Hoe stel ik mijn foto in?

Geüpdatet door Madelon van den Akker

Om jouw klantenservice nog persoonlijker te maken raden wij jou aan om de standaard initialen die Belco voor een gebruiker genereert aan te passen in een foto. Dit doe je op de volgende manier:

1. Ga links onderin naar jouw profiel (rondje met foto/initialen)
  2. Ga in het menu naar Profiel
  3. Bovenin zie je de Initialen (of in het geval van het voorbeeld al de foto) en klik op Wijzigen
  4. Selecteer het gewenste bestand op jouw computer en klik op Open
Zorg dat de foto niet groter is dan 256 KB (of 250x250 pixels), vierkant is en dat het een JPG of PNG bestand is.
  1. Belco slaat automatisch de aanpassingen op!

Zorg dat alle medewerkers een zelfde stijl foto hebben, dit ziet er weer net iets strakker uit!