Conversaties sorteren

Geüpdatet door Michel Kamerling

00:00: Deze handleiding begeleid je door het proces van het sorteren van conversaties 00:04: binnen de conversatie lijst in the belko inbox. 00:08: Navigeer naar de conversatie lijst binnen The belko een box. 00:12: Klik op de sorteren op knop boven de lijst met conversaties. 00:16: Je krijgt nu verschillende opties waarop je de compensatie lijst kunt sorteren. 00:20: Je kunt conversaties filteren op basis van nieuwste activiteiten oudste 00:25: activiteiten Nieuwe conversaties, oudste conversaties en langs Wachtende 00:31: Klik op de desbetreffende optie om de conversatie lijst daarop de sorteren. 00:36: Deze gids legt uit hoe je konversation.

Hier zijn de stappen om conversaties te sorteren in de conversatielijst van de Belco inbox:

1. Navigeer naar de Belco inbox
    Ga naar app.belco.io en open de conversatielijst.
  2. Klik op de knop "Sorteren op"
    Bovenaan de lijst met conversaties vind je de knop "Sorteren op". Klik hierop.
  3. Selecteer een sorteeroptie
    Kies hoe je de lijst wilt sorteren. Je hebt de volgende opties:
    • Nieuwste activiteiten
    • Oudste activiteiten
    • Nieuwe conversaties
    • Oudste conversaties
    • Langst wachtende
  4. Bevestig je keuze
    Klik op de gewenste optie om de conversatielijst te sorteren.

Deze stappen helpen je om de conversaties in de Belco inbox efficiënt te organiseren op basis van jouw voorkeuren​.