Agents-inboxen sectie

Geüpdatet door Michel Kamerling

00:00: Verken de agent inboxen in het conversatie overzicht van belco met deze duidelijke 00:05: stappen. 00:07: Navigeer naar de sexy Agents 00:10: Onder agence vind je al jouw collega's? 00:13: Middels het bolletje naast de naam kun je zien welke collega er online is groen 00:17: bolletje 00:19: Welke collega online is maar niet beschikbaar heeft een rood bolletje en wie 00:23: niet online is heeft geen bolletje als je collega aan het bellen is dan 00:27: is het bolletje Oranje 00:30: Klik op de agent inbox om te zien wat er in the best betreffende inbox van je collega 00:34: staat. Daarnaast zie je naast elke en boksen een aantal staan. 00:38: Dit is het aantal conversaties dat er in de desbetreffende inbox 00:42: staat. 00:44: Ontdek hoe je agent en boksen bekijkt en de agent status kunt inzien in het conversatie 00:49: overzicht van belko.

Hier zijn de stappen om agent-inboxen te bekijken in het conversatieoverzicht van Belco:

1. Ga naar de website
    Open de webpagina app.belco.io.
  2. Navigeer naar de sectie "Agents"
    Zoek en klik op de sectie "Agents" in het menu.
  3. Bekijk je collega's
    Onder de sectie "Agents" zie je een lijst met al je collega's.
  4. Controleer de online status
    Bekijk het bolletje naast de naam van je collega:
    • Groen bolletje: Collega is online.
    • Rood bolletje: Collega is online maar niet beschikbaar.
    • Geen bolletje: Collega is offline.
    • Oranje bolletje: Collega is aan het bellen.
  5. Klik op de agent-inbox
    Klik op de inbox van een agent om te zien welke conversaties er in hun inbox staan. Het nummer naast de inbox geeft aan hoeveel conversaties er momenteel in die inbox zijn.

Met deze stappen kun je gemakkelijk agent-inboxen en hun status bekijken in het conversatieoverzicht van Belco.