Teams-inboxen sectie

Geüpdatet door Michel Kamerling

00:00: Door middel van teams kun je agence en medewerkers groeperen bijvoorbeeld op 00:04: basis van afdeling of communicatiekanaal. 00:08: Zo kun je conversaties ook automatisch toekennen Aan bepaalde teams. 00:12: Zodat deze alleen terecht komen bij de persoon die hiervoor verantwoordelijk zijn in 00:16: het inbox overzicht zal het desbetreffende Team dan zijn eigen inbox 00:20: krijgen. 00:22: Navigeer naar de Team sexy. 00:25: Via de geselecteerde snelkoppeling kun je snel navigeren naar de teams instellingen. 00:31: Voeg een nieuw team to via de knop team toevoegen. 00:35: We gaan terug naar de inbox. In deze instructievideo hebben we voorbeeld teams 00:40: aangemaakt teams zijn bedoeld om bepaalde kanalen of afdelingen te verdelen. 00:45: In dit geval hebben we 3 teams op basis van de kennis en verantwoordelijkheden van 00:49: onze collega's. Je kunt denken aan bijvoorbeeld een team voor sales als 00:54: afdeling of chat als kanaal. 00:56: Toon alle teams in de Team sexy door op alle teams te klikken ook 01:00: teams waar jij niet aan toegevoegd bent. Zijn zichtbaar in de sectie. 01:05: Alle teams binnen het beeld komen account zijn nu zichtbaar inclusief teams waarvan je 01:09: geen deel uitmaakt wanneer je op een 10 klikt zie je alleen de conversaties 01:14: die aan de inbox van dat team zijn toegewezen. Je kunt op elk Team klikken 01:18: om te zien welke compensaties daar staan naast elk. 01:22: Team wordt het aantal conversaties weergegeven dat in de inbox van dat team staat. 01:28: Bekijk alleen jouw teams waar jij onderdeel van bent. 01:31: Klik op alleen bij teams om het volledige overzicht te beperken. 01:36: Deze gids helpt je bij het gebruik van teams binnen het conversatie overzicht van belko, 01:41: zodat je eenvoudig door de verschillende secties en functies kunt navigeren en de 01:45: werking van teams kent.

Dit artikel beschrijft hoe je teams kunt beheren binnen de teams sectie van de Belco inbox. Teams zijn bedoeld om agents en medewerkers te groeperen, bijvoorbeeld per afdeling of communicatiekanaal, zodat conversaties automatisch aan de juiste personen worden toegewezen.

1. Navigeer naar de "Teams" sectie binnen de Belco applicatie.
  2. Instellingen beheren via tandwiel icoontje: Via de snelkoppelingen kun je snel naar de teams instellingen gaan.
  3. Team toevoegen: Je kunt nieuwe teams aanmaken via de knop "Team toevoegen".
  4. Team voorbeeld en uitleg: Teams helpen afdelingen of kanalen te verdelen, zoals een team voor sales of voor chatondersteuning.
  5. Toon alle teams: Bekijk alle teams, inclusief die waar je geen onderdeel van bent.
  6. Klik op een team: Zie de conversaties die aan dat team zijn toegewezen.
  7. Bekijk alleen jouw teams: Beperk het overzicht tot de teams waar jij onderdeel van uitmaakt.

Dit artikel helpt gebruikers met het navigeren en gebruiken van de teamfunctionaliteit binnen Belco.