E-mail domeinen

Hier zijn de instructies van de stappen voor het toevoegen van e-maildomeinen in Belco:

1. Ga naar de website: Open app.belco.io.
  2. Klik op het tandwiel: Dit bevindt zich in de linker werkbalk om naar de e-mailinstellingen te navigeren.
  3. Klik op "Email": Ga naar het e-mailgedeelte, te vinden in de instellingenlijst aan de linkerkant.
  4. Selecteer de shop: Klik bovenaan in de gele balk op de shopselectie en kies de Belco-shop waarvoor je het domein wilt toevoegen.
  5. Klik op "Add domain": Voeg je domein toe via de aangegeven knop.
  6. Voer het domein in: Vul je shopdomein in het veld in, zonder "https://" of "www." ervoor.
  7. Klik op "Add": Bevestig de toevoeging van het domein.
  8. Voer DNS-records in: Om het domein te verifiëren, voeg je de benodigde DNS-records (DKIM, SPF en eventueel CNAME) toe bij je hostingprovider. Als je al een SPF-record hebt, voeg je de ontbrekende waarden toe.
  9. Klik op "Refresh": Nadat de records live zijn gezet bij je hostingprovider, kun je in Belco de status verversen om te controleren of de records zijn opgehaald.

Deze stappen helpen je bij het succesvol toevoegen en verifiëren van een e-maildomein in Belco.