E-mail inkomend e-mail adres

Volg de onderstaande stappen om het inkomende e-mailadres binnen Belco te beheren:

1. Open Belco
    Ga naar app.belco.io.
  2. Klik op het Tandwiel
    In de linker werkbalk, klik op het tandwielpictogram om naar de instellingen te gaan.
  3. Navigeer naar 'Email'
    Klik op "Email" om de instellingen voor het e-mailkanaal te openen.
  4. Selecteer de Belco Shop
    Boven in de gele balk, selecteer de juiste Belco shop waarvoor je het inkomende e-mailadres wilt bekijken.
  5. Bekijk het Inkomende E-mailadres
    Klik op het weergegeven adres, bijvoorbeeld "[email protected]". Dit is het adres waar al je inkomende mails voor de klantenservice worden afgeleverd.
  6. Doorsturen Instellen bij je Mailprovider
    Stel bij je mailprovider in dat alle inkomende mails standaard worden doorgestuurd naar het inkomende Belco-adres. Dit kan worden geregeld door je ICT-beheerder of een IT-partij waarmee je samenwerkt.
  7. Hulp Nodig?
    Als je tegen problemen aanloopt of als dit niet door iemand voor je wordt beheerd, neem dan gerust contact op via de live chat van Belco voor assistentie.

Deze stappen helpen je om het inkomende e-mailadres correct in te stellen binnen Belco-software.