Hoe kan ik een e-mail toewijzen aan een team/inbox?

door Madelon van den Akker

Ja, het is mogelijk om een e-mail toe te wijzen aan een team/inbox. Je kunt alle e-mail van 1 e-mailadres standaard toewijzen aan een team door middel van het instellen van een toewijzingsregels.

Het instellen van een trigger voor een e-mail doe je als volgt (hierbij gaan we er van uit dat je de e-mail al hebt doorgestuurd vanuit je inbox. Heb je dat nog niet gedaan lees je hier hoe dat moet: Ik heb meerdere e-mailadressen kunnen die in Belco?

1. Ga naar Instellingen
  2. Toewijzingsregels
  3. Klik op Nieuwe regel toevoegen
  4. Geeft de Toewijzingsregel een Omschrijving
  5. Maak de Voorwaarden aan: Wanneer Naar e-mailadres - Is - vul dan in het laatste veld het e-mailadres in dat je aan een team wil toevoegen
  6. Stel Dan toekennen aan in: Klik op Selecteer een team en kies het team dat je wilt koppelen. (Heb je nog geen teams aangemaakt? In dit artikel vindt je hoe dat moet: Wat is een team en hoe kan ik deze maken?)
  7. Klik nu rechtsboven op Opslaan en klaar!