Hoe vind ik een gesloten e-mail terug?

door Madelon van den Akker

Je kunt een gesloten e-mail terugvinden op de volgende manier:

1. Ga boven je conversatieoverzicht naar Open en klik hierop
  2. Kies in het dropdown menu voor Gesloten
  3. Je ziet nu het volledig overzicht van al je gesloten conversaties. Via Filters kun je nu E-mail selecteren
  4. Nu zie je alle gesloten e-mails.
Wanneer het een recent gesloten mail is zie je hem waarschijnlijk gelijk al.

Hoe het ook kan

Wanneer je nog weet naar wie je de e-mail hebt gestuurd kun je het bericht ook zoeken via de zoekfunctie.

1. Rechts bovenin in de gele balk zie je zoeken staan. Wanneer je daar de naam van jouw klant intoetst krijg je alle klanten met deze naam en alle conversaties van deze klant te zien.
  2. Klik nu op Conversaties en je ziet alleen de conversaties met deze klant en kunt de e-mail hier selecteren.