Uitgaand e-mailadres

Geüpdatet door Michel Kamerling

Hier zijn de stapsgewijze instructies voor het toevoegen van een uitgaand e-mailadres voor klantenservice in Belco:

1. Ga naar de website: Bezoek app.belco.io.
  2. Klik op het tandwiel: Navigeer naar de instellingen door op het tandwiel in de linker werkbalk te klikken.
  3. Selecteer "Email": Klik op "Email" onder het kopje kanalen om naar de e-mailinstellingen te gaan.
  4. Ga naar "Outbound email addresses": Scroll naar de sectie "Uitgaande email adressen". Hier zie je de adressen waarmee je e-mails kunt versturen.
  5. Klik op "Add address": Klik op de knop "adres toevoegen" om een nieuw e-mailadres toe te voegen.
  6. Vul het e-mailadres in: Voer het gewenste e-mailadres in dat je wilt gebruiken voor uitgaande communicatie met klanten.
  7. Klik op "Toevoegen": Bevestig de invoer door op "Toevoegen" te klikken.
  8. Instellen van een doorstuurder: Om het uitgaande adres volledig te integreren, moet je een forwarder instellen op het e-mailadres. Dit zorgt ervoor dat alle communicatie naar Belco wordt doorgestuurd, zodat inkomende en uitgaande berichten in één gesprek kunnen worden beheerd. Raadpleeg de documentatie van je e-mailprovider om de forwarder in te stellen.

Dit proces zorgt ervoor dat het uitgaande e-mailadres correct is ingesteld voor klantenservice in Belco.