Hoe pas ik mijn doorstuurder-adres aan?

Geüpdatet door Reinoud Nicolai

Als je per abuis het verkeerde doorstuurder adres hebt ingesteld (of wij hebben hem in Belco aangepast) dan zul je dit moeten aanpassen.

Waar vind ik het juiste doorstuuradres?

We hebben in ieder account het juiste doorstuuradres gezet. Dit vind je via de volgende stappen.

1. Ga naar Instellingen,
  2. Klik op E-mail,
  3. Kies de shop waarvoor je het doorstuuradres wilt aanpassen
  4. kopieer de doorstuurder. Deze begint altijd met support@

Hoe pas ik hem dan aan in mijn e-mail?

Om de doorstuurder in aan te passen vindt je hieronder de werkinstructie. Klik hiervoor op een van de logo's!

Gmail
Office 365
Webhosting