Facebook koppelen

Geüpdatet door Michel Kamerling

00:00: Deze gids helpt je bij het integreren van Facebook met belco voor een soepele communicatie 00:05: met klanten volg deze instructies om Facebook succesvol te integreren. 00:11: Klik op instellingen 00:14: Navigeer naar de optie Facebook 00:17: Ga naar de instellingen binnen de Facebook integratie pagina en belko. 00:22: Klik op verbinden met Facebook verbind belko met Facebook 00:27: Er opent een Facebook pop-up. Schakel over naar deze pop-up. 00:32: Log in met het Facebook profiel dat de bedrijfspagina beheert die je wilt koppelen aan 00:36: belko. 00:38: Kies de optie opnieuw verbinden of verbinden als je dit niet eerder gedaan hebt. 00:43: Navigeer terug naar de Facebook integratie pagina binnen bij elkaar. 00:48: Kies de bedrijfspagina dat je wilt koppelen aan de shop vanuit het drop Down menu. 00:53: Heb je de bedrijfspagina geselecteerd? 00:56: Koppel de bedrijfspagina door op koppelen te klikken. 01:00: Ga naar de status om deze te controleren als deze Connected is, dan 01:04: is de Facebook bedrijfspagina gekoppeld aan belko. 01:08: Wil je de pagina ontkoppelen verbreek de verbinding middels de rode 01:12: knop? 01:13: Deze handleiding leidt je door het proces van het integreren van Facebook met belco 01:17: van het initiëren van de verbinding tot het controleren van de status 01:22: volg deze stappen om moeiteloos te communiceren met klanten via Facebook Messenger

Hier is de instructie van de stappen om Facebook te integreren met Belco:

1. Ga naar de website: Open app.belco.io.
  2. Klik op "Instellingen": Ga naar de instellingen in het menu.
  3. Selecteer "Facebook": Zoek en klik op de optie "Facebook".
  4. Ga naar Facebook-instellingen: Open de instellingenpagina van de Facebook-integratie.
  5. Klik op "Verbinden met Facebook": Start de verbinding tussen Belco en Facebook.
  6. Schakel over naar Facebook: Er verschijnt een pop-up van Facebook. Navigeer naar deze.
  7. Log in bij Facebook: Gebruik het profiel dat de te koppelen bedrijfspagina beheert.
  8. Kies "Verbinden" of "Opnieuw verbinden": Afhankelijk van je situatie.
  9. Navigeer terug naar Belco: Keer terug naar de Facebook-integratiepagina.
  10. Selecteer de bedrijfspagina: Kies de gewenste pagina uit het dropdownmenu.
  11. Klik op "Koppelen": Koppel de geselecteerde bedrijfspagina aan Belco.
  12. Controleer de status: Zorg dat de status "connected" is voor een succesvolle koppeling.
  13. Verbinding verbreken (optioneel): Klik op de rode knop als je de koppeling wilt verbreken.

Deze stappen helpen je om Facebook succesvol te integreren met Belco en zo gemakkelijker met klanten te communiceren via Facebook Messenger.