Geen Facebook pagina oplossing

Geüpdatet door Michel Kamerling

Hier is de instructie van de stappen die je kunt volgen om een nieuwe gebruiker toe te voegen aan een Facebook-pagina en hen toegang te geven zodat de pagina weer geselecteerd kan worden in Belco:

1. Ga naar Facebook.com en log in.
  2. Klik op je profielfoto rechtsboven om naar je profielinstellingen te gaan.
  3. Schakel over naar je paginaweergave (het profiel van je pagina).
  4. Zodra je bent omgeschakeld, klik op "Pagina's (vlag)" in de balk bovenaan.
  5. Selecteer de naam van de pagina die je beheert onder "Pagina's".
  6. Klik op 'Instellingen' in het menu aan de linkerkant.
  7. Navigeer naar 'Doelgroep en zichtbaarheid'.
  8. Klik op 'Paginaconfiguratie'.
  9. In het midden van de pagina, selecteer 'Paginatoegang'.
  10. Controleer of jouw privé-account niet vermeld staat onder 'Mensen met Facebook-toegang'.
  11. Klik op 'Nieuwe gebruiker toevoegen'.
  12. Voeg het account toe van je collega of kennis en geef volledige controle. Zij voegen je dan terug toe aan de pagina.
  13. De persoon aan wie je de uitnodiging hebt gestuurd, moet deze accepteren. Zij loggen in op Facebook en schakelen over naar hun privé-account.
  14. Ga naar de homepage van Facebook.
  15. Klik op "Meer" of direct op "Pagina's" in het linker menu.
  16. Selecteer 'Uitnodigingen' in het linker menu.
  17. Accepteer de uitnodiging die is ontvangen.
  18. Herhaal bovenstaande stappen om de persoon die de pagina niet kan selecteren toe te voegen aan "Mensen met Facebook-toegang". De persoon moet de uitnodiging accepteren via hun privé-weergave.
  19. Herstart de koppeling als de pagina's nog niet zichtbaar zijn. Werkt het nog steeds niet, verwijder dan de bedrijfsintegratie van Belco en probeer opnieuw. Je vindt bedrijfsintegraties in de instellingen van je privéprofiel.

Handige directe links:

Volg deze stappen zorgvuldig om de toegang correct in te stellen.