Verbruik, facturen en add-ons

Geüpdatet door Michel Kamerling

Hieronder vind je de stappen voor het proces van facturering in Belco, zoals beschreven in de handleiding:

1. Ga naar Belco
    Navigeer naar app.belco.io.
  2. Klik op Instellingen
    Ga naar de instellingen van de applicatie.
  3. Selecteer "Facturering"
    Klik op het tabblad "Facturering" om toegang te krijgen tot de factureringsopties.
  4. Bekijk de "Betaal informatie"
    In dit gedeelte zie je alle relevante betaalinformatie.
  5. Controleer je huidige pakketversie
    Bekijk welke versie van het pakket je momenteel gebruikt.
  6. Kostenopbouw van add-ons bekijken
    In het add-ons venster zie je de kostenopbouw en het aantal add-ons dat je hebt toegevoegd.
  7. Bekijk je maandelijkse verbruik
    Dit venster toont een overzicht van je maandelijkse verbruik.
  8. Navigeer naar het gedeelte met facturen
    Hier kun je alle facturen inzien die je in Belco hebt ontvangen.

Deze handleiding helpt je om eenvoudig door de verschillende factureringsfuncties van Belco te navigeren, van het controleren van betaalinformatie tot het beheren van je add-ons en facturen.