Persoonlijke chat beschikbaarheid regelen

Geüpdatet door Michel Kamerling

00:00: Deze gids zou je stapsgewijs door het proces leiden, om de chat beschikbaarheid binnen 00:04: de gele balk en belco te beheren. 00:08: Open the belko een box. 00:11: Klik op het aangegeven chat icoontje in de gele Balk 00:15: In dit gedeelte kun je je chat beschikbaarheid regelen. 00:19: Met de optie beschikbaar ben je accent grave beschikbaar accent grave 00:23: voor nieuwe chats schakel je beschikbaarheid uit met de schakelaar Indien 00:27: je geen chat wilt ontvangen. 00:30: Klik op de aangegeven schakelaar om je chat beschikbaarheid aan of uit te zetten? 00:36: Het chat icoontje in de gele balk wordt rood met een kruisje wanneer je je niet beschikbaar 00:40: hebt gesteld voor nieuwe chat. 00:43: Deze handleiding behandelt het beheerder van de chat beschikbaarheid binnen de gele 00:47: balk en belko.

Deze handleiding beschrijft stapsgewijs hoe je je eigen chatbeschikbaarheid beheert binnen de gele balk in Belco. Hieronder volgt een samenvatting van de stappen:

1. Ga naar de Belco inbox: Open de inbox op app.belco.io.
  2. Klik op het chat icoontje: Selecteer het chaticoontje in de gele balk.
  3. Beschikbaarheid instellen: In dit gedeelte kun je je chat beschikbaarheid beheren voor nieuwe chats.
  4. Beschikbaarheid wijzigen: Schakel je beschikbaarheid in of uit met een schakelaar. Wanneer je beschikbaar bent, kun je nieuwe chats ontvangen.
  5. Controleer de status: Het chaticoontje wordt rood met een kruisje als je niet beschikbaar bent voor nieuwe chats.

Deze stappen helpen je om efficiënt je chatstatus te beheren binnen Belco​.