Notificaties en beschikbaarheid regelen

Geüpdatet door Michel Kamerling

00:00: Ontdek hoe je notificaties en beschikbaarheid beheert en belko via de gele Balk 00:06: Open je inbox. 00:09: Navigeer naar Het geselecteerde notificatie Bell icoontje in de gele Balk 00:14: Ga naar de notificaties instellingen. 00:17: Via dit venster. Heb je de mogelijkheid om de niet storen modus aan te zetten wanneer 00:22: accent grave niet storen accent grave is ingeschakeld ontvang je geen notificaties 00:27: en inkomende telefoontjes. 00:30: Klik hier om niet storen in te schakelen. 00:33: Met opnieuw toewijzen wijs je conversaties automatisch opnieuw toe aan je teamgenoten 00:37: wanneer accent grave niet storen accent grave is geactiveerd. 00:42: Klik hier om opnieuw toewijzen in of uit te schakelen? 00:46: In Het geselecteerde gedeelte stel jij niet storen tijdschema hè, met 00:50: dit tijdschema kun je niet storen automatisch reguleren binnen de gestelde tijdstippen 00:56: binnen dit tijdstip wordt niet storen automatisch ingeschakeld en na de tijd weer 01:00: uitgeschakeld. 01:02: Klik hier om het tijdschema te activeren. 01:05: Wanneer niet storen is ingeschakeld wordt het Bel icoontje rood en verschijnt 01:09: er een streep doorheen op deze manier kun je eenvoudig zien of de 01:13: functie actief is. 01:16: Deze gids leidde je door het proces van het beheerder van notificaties en beschikbaarheid 01:21: via de gele balk in Berkel

Deze instructie biedt een stapsgewijze handleiding voor het beheren van notificaties en beschikbaarheid in Belco via de gele balk. De belangrijkste stappen zijn:

1. Inbox openen: Ga naar de inbox op de Belco app.
  2. Navigeer naar "Notificaties": Klik op het notificatiebel-icoon in de gele balk.
  3. "Niet storen" inschakelen: Hiermee ontvang je geen notificaties of oproepen.
  4. Opnieuw toewijzen: Automatisch toewijzen van conversaties aan teamleden wanneer "Niet storen" is ingeschakeld.
  5. Niet storen tijdschema: Stel een tijdschema in voor de "Niet storen" modus.
  6. Status van "Niet storen" zien: Het bel-icoontje wordt rood met een streep wanneer "Niet storen" actief is.

Deze handleiding helpt bij het efficiënt beheren van meldingen en beschikbaarheid binnen Belco​.