Telefonievenster

Geüpdatet door Michel Kamerling

00:00: Verkrijg inzicht in hoe je het telefonie venster via de gele balk en belco benaderd 00:05: met deze gepersonaliseerde en eenvoudig de volgende instructies. 00:10: Klik op Het geselecteerde telefoon hoort je binnen de gele balk om het telefoon venster 00:14: te openen. 00:16: Dit is je persoonlijke telefonie venster. 00:19: Stel je beschikbaarheid en via de gemarkeerde knop. 00:22: Het kan zijn dat deze knop rood gekleurd is met de tekst niet beschikbaar wanneer je dit 00:26: eerder hebt ingesteld. 00:29: Open de telefooninstellingen. 00:32: Schakel je persoonlijke telefonische beschikbaarheid aan of uit met de schakelaar? 00:37: Activeer de geselecteerde optie doorschakelen wanneer je inkomende oproepen door 00:42: wilt schakelen naar een extern telefoonnummer bijvoorbeeld naar je mobiele 00:46: nul zes telefoonnummer. 00:49: Sluit het telefooninstellingen venster door op sluiten te klikken. 00:53: Navigeer naar het Agents tabblad. 00:56: Via het Agents tabblad kun je interne oproepen starten met beschikbare collega's 01:01: klik op de gebruiker om de interne oproep te initiëren. 01:05: Bekijk recente inkomende en uitgaande oproepen die je gevoerd hebt klik 01:09: op het recent tabblad. 01:12: Dit zijn je recente oproepen in een klein overzicht. 01:15: Dit omvat inkomende als uitgaande gesprekken vanuit het overzicht. 01:20: Kun je de contacten terugbellen of een Follow opmaken door te klikken op het telefoon 01:24: hoort je achter de naam van de contactpersoon voor een Follow up klik je 01:28: op het telefoonhoorn met een plusje? 01:32: Beheer je audio instellingen door op Het geselecteerde headset icoontje te klikken? 01:38: Beheer binnen het audio instellingen venster je audio apparaten voor belko. 01:43: Sluit het venster. 01:46: Sluit het telefonie venster door nogmaals op het telefoonhoorn icoontje te klikken binnen 01:51: de gele Balk 01:53: Deze handleiding heeft stapsgewijze instructies om het telefonie venster via 01:57: de gele balk en belco te benaderen.

1. Ga naar app.belco.io en klik op het telefoonhoorntje in de gele balk om het telefonievenster te openen.
  2. Telefonievenster: Hier zie je jouw persoonlijke telefonie-opties.
  3. Beschikbaarheid instellen: Pas je beschikbaarheid aan door op de "Beschikbaar" knop te klikken. Deze kan aangeven "Niet beschikbaar" als dat eerder is ingesteld.
  4. Telefonie-instellingen openen: Toegang tot telefonie-instellingen.
  5. Beschikbaarheid aan/uitzetten: Gebruik de schakelaar om je telefonische beschikbaarheid te beheren.
  6. Oproepen doorschakelen: Schakel inkomende oproepen door naar een extern telefoonnummer, zoals je mobiele nummer.
  7. Instellingen sluiten: Klik op "sluiten" om de instellingen te verlaten.
  8. Agents-tabblad: Maak interne oproepen naar collega's vanuit het Agents-tabblad.
  9. Recent-tabblad: Bekijk en beheer recente inkomende en uitgaande oproepen.
  10. Audio-instellingen beheren: Stel je audioapparaten in via het "Headset-icoontje".
  11. Telefonievenster verbergen: Klik opnieuw op het telefoonhoorntje in de gele balk om het venster te sluiten.

Deze stappen helpen je het telefonievenster in Belco effectief te gebruiken.