Zoekvenster gebruiken

Geüpdatet door Michel Kamerling

00:00: Deze instructie neemt het zoekvenster door een geest stapsgewijze instructies over 00:04: het gebruik van het zoekvenster. 00:07: Open je inbox om te beginnen met zoeken. 00:10: Klik op het zoekvenster binnen de gele Balk 00:13: Binnen het zoekvenster Heb je verschillende categorieën waar binnen? Je kunt zoeken het 00:18: resultaat van je zoekopdracht zal op basis van de gekozen. 00:21: Categorie zijn de verschillende categorieën zijn alles alle 00:25: categorieën compensaties alleen conversatie contacten 00:30: je klanten contacten en Leeds bedrijven. 00:33: Dit zijn organisaties. 00:36: Gebruik zoektermen om te zoeken op specifieke trefwoorden. 00:40: Gebruik onderwerp om te zoeken op basis van een onderwerpregel. 00:44: Klik op status om te zoeken op de status van een conversatie. 00:49: Selecteer kanaal om te zoeken op een specifiek communicatiekanaal 00:54: Klik op datum binnen om conversaties te zoeken binnen een specifieke datum bereik. 01:00: Kies tags om te zoeken op compensatie packs. 01:03: Klik tenslotte op zoeken om de zoekopdracht te starten met de door jou gekozen. 01:07: Zoek filters. 01:09: Leer hoe je kunt zoeken binnen Bell komen met het zoekvenster.

Deze handleiding instrueert het gebruik van het zoekvenster in Belco via de gele balk. Hieronder een samenvatting van de belangrijkste stappen:

1. Open de inbox op Belco door naar de website te gaan: app.belco.io.
  2. Klik op het zoekvenster binnen de gele balk.
  3. Kies een zoekcategorie:
    • Alles: Doorzoek alle categorieën.
    • Conversaties: Alleen conversaties.
    • Contacten: Klanten, contacten en leads.
    • Bedrijven: Organisaties.
  4. Zoek op trefwoorden of onderwerpregel.
  5. Filter op status van de conversatie, kanaal of datum.
  6. Gebruik tags om conversaties te filteren met een tag.
  7. Klik op Zoeken om de resultaten te tonen met de gekozen filters.

Deze handleiding helpt je effectief te zoeken binnen Belco.