Instagram koppeling quick fix

Geüpdatet door Michel Kamerling

Hier zijn de stappen die je kunt volgen als je problemen hebt met het koppelen van Instagram aan je shop, waarbij ook Facebook opnieuw gekoppeld moet worden:

1. Open Belco en verbreek de koppeling met Facebook:
    • Ga naar Instellingen > Kanalen > Facebook.
    • Verbreek de koppeling met Facebook en log uit.
  2. Log uit bij Instagram in Belco:
    • Ga naar Instellingen > Kanalen > Instagram.
    • Log uit bij Instagram.
  3. Ga naar Facebook.com:
    • Klik rechtsboven op het profielbolletje om het menu te openen.
    • Kies Instellingen en privacy > Instellingen.
  4. Verwijder de Belco-integratie:
    • Klik in het linker menu op Bedrijfsintegraties.
    • Selecteer Belco en klik op Verwijderen om de integratie te beëindigen.
  5. Herstel de Facebook-koppeling in Belco:
    • Ga terug naar Belco > Instellingen > Kanalen > Facebook.
    • Koppel Facebook opnieuw en selecteer de pagina die aan je shop was gekoppeld.
  6. Koppel Instagram opnieuw:
    • Ga naar Instellingen > Kanalen > Instagram in Belco.
    • Koppel Instagram en selecteer de juiste pagina waaraan Instagram moet worden gekoppeld.
Let op: Zorg ervoor dat je geen schakelaars uitzet om foutcodes te voorkomen.

Deze stappen zouden moeten helpen bij het correct opnieuw koppelen van zowel Facebook als Instagram aan je shop.