Het is bijna een feestdag en ik wil mijn openingstijden aanpassen, hoe doe ik dat?

Geüpdatet door Madelon van den Akker

Er zijn twee manier om je openingstijden aan te passen.

• Je kunt tijdelijk je standaard openingstijden aanpassen

OF

• je voegt de Feestdag toe aan je standaard openingstijden!

1. Je beheert je ze in Instellingen. Je klikt dan op Openingstijden.
  1. Klik op je standaard Openingstijden en klik dan op de Plus-button naast Vakanties & Feestdagen

1. Geef je feestdag een naam en vul de data. Belco slaat dit automatisch voor je op!

1. Je kunt zelfs onder de Meldteksten een speciale vakantiegroet inspreken!

Succes en geniet van de vrije dagen! :)