Bestellingen bekijken

Geüpdatet door Michel Kamerling

Hier zijn de stappen om bestellingen binnen de klantkaart in Belco te bekijken:

1. Ga naar de Belco-app
    Navigeer naar app.belco.io.
  2. Open de conversatie
    Ga naar de conversatie en navigeer naar de klantkaart.
  3. Klik op de "Bestellingen" sectie
    Selecteer de "Bestellingen" sectie binnen de klantkaart.
  4. Bekijk de bestellingen
    In deze sectie kun je de recente en alle eerdere bestellingen van de klant bekijken.
  5. Ordernummer
    Controleer de details van een bestelling, zoals het bestelnummer. Dit nummer is klikbaar en leidt je naar je shopsysteem.
  6. Bekijk de besteldatum
    Controleer de besteldatum van de order.
  7. Bedrag van de bestelling
    Bekijk het totale bedrag van de bestelling.
  8. Bestelstatus
    Controleer de status van de bestelling.
  9. Klik op "Meer tonen"
    Klik op "Meer tonen" om meer bestellingen te zien.
  10. Bekijk alle bestellingen
    Je kunt nu alle bestellingen van de klant bekijken via de bestellingen sectie.
  11. Klik op "Minder tonen"
    Klik op "Minder tonen" om alleen de recente bestellingen weer te geven en de rest te verbergen.

Met deze stappen kun je gemakkelijk bestellingen bekijken binnen de klantkaart in Belco.