2FA instellen

Geüpdatet door Michel Kamerling

00:00: Zorg ervoor dat je belco account veilig is door twee staps verificatie in te schakelen 00:05: volg deze stapsgewijze instructies om je account te beveiligen. 00:09: Klik op het aangegeven profiel bolletje links onder 00:13: Klik op profiel om je accountinstellingen te openen. 00:16: Kies een de instellingen voor twee staps verificatie. 00:20: Kiest de gewenste methode Ofwel de Authenticator app of verificatie via 00:24: e-mail. We beginnen eerst met de demonstreren van de avente keter methode. 00:29: Klik op Authenticator instellen om door te gaan. 00:32: Gebruik een Authenticator app zoals Google Authenticator om de weergegeven qr-code 00:37: te scannen. 00:39: Voor de 6 cijferige code en die door de avente app is geen genereert. 00:44: Klik op verifieer Code om twee staps verificatie in te schakelen. 00:49: Je ontvangt een bevestigings dat twee staps verificatie succesvol is ingeschakeld. 00:55: Als je twee Factor authenticatie wilt uitschakelen, neem dan contact op met onze support. 01:01: Kies de e-mail methode om een verificatiecode te verzenden. 01:05: Klik op code naar e-mail verzenden om een verificatiecode naar je e-mailadres te 01:09: laten sturen. 01:11: Open je e-mail kopieer de code en voor deze in het verificatie veld in. 01:17: Klik op verifieer Code om de twee staps verificatie te voltooien. 01:22: Je ontvangt een bevestigings dat twee staps verificatie succesvol is ingeschakeld. 01:28: Als je de twee staps verificatie wilt uitschakelen, neem dan contact op met de support 01:32: afdeling. 01:34: Door deze handleiding te volgen. Heb je je belco account beveiligd met een extra beschermingslaag 01:39: via tweestapsverificatie?

Zorg ervoor dat je Belco-account veilig is door tweestapsverificatie in te schakelen. Volg deze stapsgewijze instructies om je account te beveiligen:

1. Log in op het Belco portaal via de website: app.belco.io
  2. Klik op je profielicoon linksonder in het scherm.
  3. Ga naar je profielinstellingen door op "Profiel" te klikken.
  4. Selecteer "Tweestapsverificatie" in de instellingen.
  5. Kies een verificatiemethode: Authenticator-app of verificatie via e-mail.
    • Voor de Authenticator-app:
      1. Klik op "Authenticator instellen."
      2. Scan de QR-code met een Authenticator-app.
      3. Voer de 6-cijferige code in en klik op "Verifieer code."
    • Voor verificatie via e-mail:
      1. Klik op "Code naar e-mail verzenden."
      2. Voer de code die je per e-mail ontvangt in en klik op "Verifieer code."
  6. Bevestig succesvolle activatie van 2FA.
  7. Twee-factor authenticatie resetten: Neem contact op met de supportafdeling als je de tweestapsverificatie wilt resetten.

Deze handleiding helpt je Belco account te beveiligen met een extra beschermingslaag