Hoe installeer ik de app van Belco?

door Jelle Bosma

Het is ook mogelijk om een applicatie van Belco te installeren op je computer of mobiele device.

Ga naar: https://www.belco.io/apps/

Installeer de app op het device naar keuze en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord.

MacOS

Vanwege de beveiliging binnen MacOS moet je wel een extra stap ondernemen. Wij zijn namelijk niet aangemeld in de App Store.

1. Ga naar Systeemvoorkeuren
  2. Ga naar Beveiliging en privacy
  3. Klik op het tabblad Algemeen
  4. Klik op het hangslotje en pas Sta apps toe aan

Je kunt nu de Belco app installeren. Wij beloven dat wij geen schadelijke software zijn!

Heb je twee-factor authenticatie ingesteld? Dan is bij het tweede scherm je e-mailadres automatisch gevuld. Verwijder deze en vul je code in.