Het is bijna een feestdag en ik wil mijn openingstijden aanpassen, hoe doe ik dat?

door Madelon van den Akker

Er zijn twee manier om je openingstijden aan te passen.

1. Je kunt tijdelijk je standaard openingstijden aanpassen

OF

1. of je maakt speciale openingstijden aan die je voor de feestdagen instelt.

Je beheert je openingstijden in Instellingen. Je klikt dan op Openingstijden.

Vervolgens voeg je openingstijden toe door bovenin op de button te klikken

Nu vul je jouw gewenste openingstijden in. Vergeet niet om linksboven op Opslaan te klikken! Anders kun je helemaal overnieuw ;)

Vervolgens ga je naar Kanalen en selecteer je bij Chat en Telefonie je aangepaste openingstijden. Vergeet deze niet terug te zetten na de feestdagen!

Succes en geniet van de vrije dagen! :)