Hoe stel ik notificaties in voor mijn account?

door Jelle Bosma

Bij Belco is het handig om je notificaties in te stellen naar behoren. Dat is zeer eenvoudig om aan te passen.

1. Klik op het profiel-icoontje (rondje met foto/initialen), linksonder in het scherm.
  2. Scroll naar Notificaties.
  3. Stel jouw notificaties in zoals jij dat wilt.

Inbox

Automatisch toewijzen: wanneer je op een conversatie reageert wordt deze automatisch aan jou toegewezen.

Niet storen

Niet storen: wanneer je deze aanvinkt, ontvang je geen telefoontjes en notificaties.

Auto-dnd: wanneer je deze functie aanvinkt, activeert "Niet storen" automatisch wanneer je de telefoon binnen 5 minuten 3 keer achter elkaar niet opneemt.

Opnieuw toewijzen: wanneer je deze functie aanvinkt, wijst Belco de conversaties en telefoontjes aan iemand toe die actief is. Dit kun je alleen aanvinken als de "Niet storen" functie is geactiveerd.

Notificaties

Ontvang notificaties via: hier kun je een keuze maken, waar je de notificaties wilt ontvangen. Ontvang je van iedere chat, e-mail en voicemail een e-mail in je persoonlijke inbox? Vink dan e-mail uit!

Notificatie geluid: dit is het geluid wat je krijgt voor je notificaties

Krijg je geen notificaties terwijl je deze wel ingesteld hebt? Dan kan het zijn dat je ze in de browser nog moet toestaan.