Altijd gesloten ✅

Geüpdatet door Michel Kamerling

Instructies voor het instellen van 'Altijd gesloten' openingstijden in Belco.

• Stap 1: Bezoek app.belco.io.
  • Stap 2: Klik op "Instellingen", aangeduid met een tandwiel icoon.
  • Stap 3: Navigeer naar "Openingstijden" onder het kopje "Account".
  • Stap 4: Klik op "Openingstijden toevoegen" om een nieuwe openingstijd aan te maken.
  • Stap 5: Geef de openingstijd een herkenbare naam, zoals "Altijd gesloten".
  • Stap 6: Klik op de groene knop om de openingsdagen en tijden toe te voegen.
  • Stap 7: Selecteer "Maandag" voor zowel begin- als eindtijd.
  • Stap 8: Zet zowel de begintijd als de eindtijd op 08:00.
  • Stap 9: Klik op "Opslaan" om de openingstijd te bewaren. De openingstijd zal nu altijd als gesloten weergegeven worden.
  • Stap 10: Bekijk de gecreëerde openingstijd door erop te klikken. Er zou "Momenteel gesloten" moeten staan.
  • Toepassingen: Deze 'Altijd gesloten' openingstijden kunnen worden ingesteld voor de "Live chat" of voor de automatisering van Belco.

De handleiding biedt een duidelijke stap-voor-stap methode om 'Altijd gesloten' openingstijden in Belco in te stellen.