Gebruik maken van automatisch antwoorden

Stel, je komt om in het werk. En je wilt eigenlijk dat je klanten gelijk een e-mail krijgen wat je verwerkingstijd is. Dat kan!

In Belco kun je met Bedrijfsregels een autoreply instellen. Hieronder staat een voorbeeld zoals wij deze ingesteld hebben.

In dit voorbeeld zie je een uitgekleed voorbeeld, je kunt hem zo fancy maken als je zelf wilt

Om bij de bedrijfsregels te komen ga je naar:

1. Ga naar Instellingen
  2. Klik op Bedrijfsregels
  3. Klik op de groene button Bedrijfsregels toevoegen

In bovenstaand voorbeeld is de bedrijfsregel als volgt aangemaakt:

1. Omschrijving - auto reply
  2. Trigger - Event: Conversatie aangemaakt & Uitvoeren na: Direct uitvoeren
  3. Condities - Wanneer: conversatie: kanaal - is - e-mail (in dit voorbeeld is een voorwaarde toegevoegd: Shop - is - Belco)
  4. Actie - Dan: Conversatie: Reageren (in de box ernaast kun je dan het gewenste automatische antwoord schrijven)

Je kunt natuurlijk extra voorwaarden toevoegen. Denk aan de voorwaarde Openingstijden. Of het onderwerp van de e-mail. Zo kun je ook specifieke e-mails geautomatiseerd een specifiek antwoord geven!

Op deze manier weet je klant waar hij/zij aan toe is en kun jij rustig doorploeteren.