Autoreply feestdagen

Soms ben je op bepaalde dagen gesloten wanneer andere winkels open zijn, bijvoorbeeld met carnaval. Boven de rivieren hebben ze de feestdagen niet en soms weten ze niet eens dat ze er zijn. Toch is het wel fijn dat de klant weet dat je gesloten bent en om wat voor reden. In deze helpdoc leg ik je uit hoe je dat het beste kunt aanpakken!

Openingstijden

Maak een nieuwe openingstijd aan, bijvoorbeeld voor carnaval, en geef deze een naam. Verder houd je deze leeg.

Bedrijfsregel

Maak een bedrijfsregel en geef deze een naam/beschrijving en vul deze als volgt in:

Bij conversatie: Reageren kun je natuurlijk jouw eigen tekst kwijt. Selecteer vervolgens bij Telefoonnummers > je telefoonnummer wel de openingstijden voor carnaval.

En bij live chat pas je ook je openingstijden aan voor carnaval.

Wanneer carnaval is afgelopen kun je de bedrijfsregel uitzetten middels het schuifje en de openingstijden kan je weer terugzetten naar de normale openingstijden.