Hoe maak je je profiel op WhatsApp for Business

360Dialog naar wens instellen

Wanneer je een account hebt gemaakt op 360Dialog, en Belco daarmee hebt gekoppeld is het tijd om je profiel instellen. Met profiel bedoel ik je profielfoto op whatsapp, jouw status/biografie, korte samenvatting, en de overige gegevens.

Profiel instellingen

Wanneer je inlogt op hub.360dialog.com kom je gelijk bij je dashboard als je vervolgens met je muis naar de linkerkant gaat zie je "WhatsApp Accounts", klik daar op.

Vervolgens zie je jouw WhatsApp accounts staan, kies het juiste account en klik daar op "Show details".

Hier zie je alle details van jouw account, maar we zijn hier om jouw profiel in te stellen van WhatsApp. Hiervoor klik je op "Profile"

Hier kun je al je instellingen wijzigen wat te maken heeft met je profiel. Zoals je Profile Picture oftewel je profielfoto, "About text" is je uitgebreide samenvatting, "Description" is je korte samenvatting.

Zoals je ziet kun je hier alles naar eigen wens aanpassen en zie je rechts gelijk een voorbeeld hoe het er in whatsapp uit ziet.