RephraseAI

00:00: In deze handleiding leer je hoe je je reacties in Belco kunt herformuleren met behulp van de RephraseAI module. Volg de onderstaande stappen om je berichten effectiever te maken en betere klantenservice te bieden. 00:12: Klik in het tekstvak om een bericht te kunnen typen. Dit is het bericht wat we vervolgens gaan herformuleren. 00:18: Zoals je kunt zien hebben we een reactie getypt. Heb jij ook een reactie uitgewerkt? Dan kunnen we verder met de volgende stappen! 00:25: Klik op de knop "Belco AI" in het tekstvak. 00:28: Selecteer de optie "Herformuleren". De herformuleer module gaat nu aan de slag met het herformuleren van het bericht. Je reactie wordt aangepast naar de tone-of-voice die de Belco beheerder heeft ingesteld in de instellingen. 00:40: Als het herformuleren is gelukt verschijnt er een venster in je beeld. Je kunt hier de herformulering beoordelen en accepteren of afwijzen. Is het nieuwe bericht goedgekeurt? Klik dan op de "Accepteren" knop. 00:51: Je kunt zien dat het bericht is aangepast en anders is geformuleerd op basis van de ingestelde tone-of-voice. 00:57: Klik op de "Reageer" knop om je bericht te versturen naar de klant. 01:01: Middels deze handleiding heb je geleerd hoe je je reacties in Belco kunt herformuleren met behulp van de RephraseAI module. Hopelijk was de handleiding duidelijk. Mocht je vragen of opmerkingen hebben? Laat het dan weten aan ons support team, we helpen je graag.