Kan ik de bereikbaarheid per agent regelen?

Geüpdatet door Madelon van den Akker

Als agent kun je zelf je eigen bereikbaarheid regelen, maar niet de van jouw collega's. Ben je admin heb je de mogelijkheid om de bereikbaarheid van iedere medewerker te regelen. Dit doe je als volgt:

1. Ga naar instellingen
  2. Ga naar Gebruikers
  3. Klik op de gebruiker waarvan je de bereikbaarheid wil aanpassen
  4. Onder notificaties kun je de agent op Niet Storen zetten en bij Beschikbaarheid kun je aangeven of de medewerker bereikbaar is voor chat of telefonie. Je hebt zelfs nog de mogelijkheid om doorschakeling aan te zetten via doorschakelen.