Ik wil een handtekening onder mijn e-mail

Geüpdatet door Madelon van den Akker

Een admin kan e-mailhandtekeningen aanmaken voor alle e-mails. Dit doe je op de volgende manier:

1. Ga naar Instellingen
  2. E-mail
  3. Scroll naar beneden naar E-mailtemplate
  4. Kies bij Template via het dropdown menu voor aangepast
  5. Klik op de gele button Template bewerken
  6. Pas het template aan naar eigen voorkeur.
Wij maken gebruik van een HTML template. Hieronder vindt je hulpmiddelen om jouw template in te stellen. Kom je er zelf niet uit adviseren wij om hulp te vragen bij jouw webbouwer.
  1. Klik rechts bovenin op Opslaan
  2. Vanaf nu maak je bij het e-mailen gebruik van je eigen template.

Hulpmiddelen voor het instellen van jouw template:

• Je kunt jouw template pas opslaan wanneer het geen fouten bevat. Het systeem geeft per regel aan wanneer het niet klopt. Dit zie je door een rood kruisje voor het regelnummer.
  • Het e-mail template is geschreven in HTML, alle HTML tags worden ondersteund.
  • HTML tags dienen correct afgesloten te worden. Bijvoorbeeld: <p>{{shop.name}}</p> of ,<br> voor een nieuwe regel.
Vergeet niet om {{message}} toe te voegen, anders worden je emails zonder bericht verzonden.

Ondersteunde template tags

Gebruik deze tags om je email nog persoonlijker te maken.

{{message}}

Het email bericht

{{user.firstName}}

Voornaam van de zender

{{user.lastName}}

Achternaam van de

{{customer.firstName}}

Voornaam van de ontvanger

{{customer.lastName}}

Achternaam van de ontvanger

{{shop.name}}

Naam van je shop

{{shop.url}}

Url van je shop