Kan ik een cc sturen met e-mail?

Geüpdatet door Madelon van den Akker

Ja, je kunt een cc sturen. Dit doe je op de volgende manier:

1. Ga onder het schrijfvenster naar E-mail naar .... (op de puntjes staat de naam van de persoon met wie je aan het mailen bent) en klik hierop
  2. Kies in het dropdown scherm voor ontvangers bewerken
  3. Je krijgt nu een popup scherm voor het schrijven van een e-mail en ziet hierin ook de cc-regel. Je kunt de mail nu cc-en naar bijvoorbeeld een leverancier.
  4. Voer het e-mailadres in en klik op enter
  5. Wanneer je klaar bent met het typen van je bericht klik je op versturen en zal de mail worden toegevoegd aan je conversatie.
Tip! Je kunt ook de hele conversatie doorsturen