Wat is het verschil tussen de gebruikersrollen?

Geüpdatet door Madelon van den Akker

Binnen Belco hebben wij drie type gebruikersrollen:

• Admin
  • Agent
  • Medewerker

Admin

Het woord zegt het al, als admin ben je de administrator van Belco. Dit betekent dat je toegang hebt tot

alle mogelijkheden van Belco.

Een admin kan als enige in de instellingen-pagina in Belco

Agent

Agents zijn je klantenservice behandelaars. Wij zien een agent als een behandelaar die direct contact heeft met de klant. Een agent heeft bijna overal toegang toe in Belco, behalve tot de instellingen en facturatie.

Een agent heeft toegang tot:

• De inbox (heeft inzicht in alle conversaties)
  • Conversaties toekennen
  • Reageren op conversaties
  • Interne notities schrijven
  • Nieuwe berichten sturen
  • Telefoongesprekken starten en ontvangen
  • Het contacten-overzicht inzien
  • De inzichten inzien
  • Contacten samenvoegen
  • Een profiel aanpassen
  • De status aanpassen

Medewerker

Medewerkers zijn collega's die je wel toegang wil geven tot Belco, maar die geen direct contact hebben met de klant. Denk hierbij aan een magazijnmedewerker die je een interne vraag/verzoek wil stellen of een collega van de administratie die je een vraag wil stellen over een factuur.

Medewerkers kunnen:

• De inbox zien (inzicht in alle conversaties)
  • Interne notities schrijven en collega's vermelden
  • Contacten inzien
Je kunt zo veel medewerkers toevoegen als je wit. Admins en agents zijn gelimiteerd, het aantal dat je kunt aanmaken hangt af van het pakket dat je hebt. Voor de exacte aantallen kijk op onze prijzenpagina: https://www.belco.nl/prijzen/

Gebruikersrollen aanpassen:

1. Ga naar Instellingen
  2. Gebruikers
  3. Kies de gebruiker waarvan je de rol wil aanpassen
  4. Pas bij Profiel - Roles de rol van de medewerker aan
  5. Klaar! Je aanpassingen worden automatisch opgeslagen :)