Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?

Geüpdatet door Reinoud Nicolai

Geen paniek.

1. Zorg ervoor dat je uitgelogd bent in Belco. Leeg ook de cache en cookies van de browser.
  2. Ga naar login.belco.io en klik op Vergeten?
  3. Vul jouw e-mailadres in, waarmee je inlogt.
  4. Ga naar je mailbox en volg de instructies in de ontvangen e-mail.
Het kan even duren voor de mail verschijnt. Vraag in de tussentijd niet weer een mail aan, dan loop je het risico dat het token van de reset verloopt. Er is dan immers een nieuwe voor je onderweg. Loop je nog steeds tegen verlopen tokens aan? Doe dan nog 1 laatste reset. Wacht tot je die mail krijgt, dan zou je probleemloos verder moeten kunnen!