Hoe koppel ik Facebook Messenger aan Belco?

Geüpdatet door Michel Kamerling

Ontvang en verzend berichten van je Facebook bedrijfspagina via Belco. Hoe je dit doet vindt je in dit artikel.

1. Ga naar de app.belco.io in je browser (bij voorkeur; Chrome) en klik op Instellingen.
  2. Kies Facebook onder Kanalen > Facebook.
  3. Selecteer de shop waaraan je Facebook wilt koppelen, dit doe je boven in de gele balk.
  4. Klik op Verbinden met Facebook.
  5. Log in met je Facebook account in de popup and accepteer alle gevraagde permissies. Het is belangrijk dat je dan wel inlogt met het account van de eigenaar van je Facebook pagina. Doe je dit niet dan zul je nu of in de toekomst tegen problemen aanlopen.
  6. Selecteer de Facebook bedrijfspagina die je wilt verbinden.
  7. Klik op Koppelen om de integratie af te ronden.
  8. Stuur jezelf een bericht naar je Facebook bedrijfspagina om de integratie te testen.
Nog niet gelukt? Klik op deze tekst voor een mogelijke oplossing.

Of neem direct contact met onze op klantenservice

Chat met ons: klik op de chat widget!
E-mail: [email protected]
Tel: +31858885012

Facebook (Meta) 24 uur chat / conversatie regel:

Handig: lees over het volgende via de klikbare linktekst: Facebook / Meta, 24 uur conversatie regel.

Leesbevestiging

In Facebook messenger zelf heb je leesbevestigingen deze hebben we niet in Belco zitten. Enkel eenzijdig. Zodra er op de klant gereageerd wordt dan verschijnt er een leesbewijs bij het bericht in de Facebook / Messenger omgeving van de klant.

Wanneer je je Facebook wachtwoord wijzigt word de toegang tot je Facebook pagina ingetrokken en dien je deze stappen opnieuw te doorlopen.

Het kan ook voor komen dat Facebook oftewel Meta haar policy aanpast, als de koppeling stuk is dien je deze te verbreken en opnieuw te koppelen met Belco.