Kan ik ook een buitenlands telefoonnummer bestellen?

Geüpdatet door Madelon van den Akker

Ja dat kan! Naast Nederlandse nummers kun je ook buitenlandse telefoonnummers bestellen. Dit doe je op de volgende manier:

1. Ga naar instellingen
  2. Telefoonnummers
  3. Klik bovenin op Koop een nummer
  4. Via het dropdown menu waar het Nederlandse nummer staat kun je een keuze maken voor een ander landnummer.
  5. Je hebt de mogelijkheid om te kiezen uit 6 landen en middels zoeken kun je zoeken op specifieke cijfers. (Zit het land of netnummer van jouw keuze er niet bij neem dan contact met ons op)
  6. Selecteer het gewenste telefoonnummer (deze wordt dan groen) en klik onderin op Kies dit nummer
Het eerste nationale nummer dat je 'koopt' is gratis, hou er rekening mee dat voor alle extra en buitenlandse nummers kosten in rekening worden gebracht. Dit bedrag hangt af van het telefoonnummer dat je wilt aanvragen. Wil je hier meer over weten neem dan contact met ons op.