Hoe stuur ik een bijlage via de e-mail

Geüpdatet door Madelon van den Akker

Soms kan een afbeelding of een bijlage ondersteunend zijn aan de e-mail met jouw klant, denk bijvoorbeeld aan een screenshot van een product. Ook in Belco heb je de mogelijkheid om een bijlage te versturen wanneer je aan het mailen bent:

1. Klik op het paperclipicoontje links onderin je conversatie scherm
  2. Je krijgt een popup en kunt de bijlage zoeken die je wilt toevoegen.
  3. Wanneer je het juiste bestand heb geselecteerd klik je op Openen en zul je zien dat de bijlage in het grijs onder jouw tekstbalk komt te staan.
  4. Nu kun je er een e-mail bij typen en reageren (de klant krijgt nu jouw mail met de bijlage)