Kan ik zelf ook meldteksten uploaden?

Geüpdatet door Madelon van den Akker

Ja, je kunt zelf meldteksten maken en deze uploaden in Belco. Zorg wel dat de teksten .wav of .mp3 bestanden zijn.

Het uploaden van een meldtekst doe je als volgt:

1. Ga naar instellingen
  2. Telefoonnummers
  3. Kies het telefoonnummer waarvoor je de meldtekst in wilt stellen
  4. Scroll naar beneden naar Meldingen
  5. Kies de meldtekst die je in wilt stellen en klik op het potloodje
  6. Kies Een mediabestand uploaden
  7. Selecteer het bestand dat je wilt gebruiken of sleep het te gebruiken bestand hier naar toe
Je kunt de teksten bijvoorbeeld inspreken op je mobiele telefoon en dan doorsturen naar je laptop of computer. Wanneer dit geen .wav of mp3 bestanden zijn kun je dit door middel van programma's online gratis omzetten.