Integraties - Picqer

Geüpdatet door Madelon van den Akker

Maak je naast Belco ook gebruik van Picqer adviseren wij jou om Picqer te integreren in Belco. Door deze integratie zie je bestellingen en klantinformatie uit Picqer in Belco en kun je vanuit Belco direct naar de klantkaart in Picqer gaan.

Het maken van de connectie doe je als volgt:

1. Ga in Picqer naar Instellingen > Integraties > Nieuwe integratie klik bij Belco op "Koppel"
  2. Heb je nog geen Picqer-account? Vraag dan een demo aan. Heb je wel een account, log dan in.
Ga terug naar Belco

• Ga naar Instellingen
  • Ga onder Account naar Integraties
  • Selecteer bij Fulfillment & order management Picqer
  1. Vul bij "Subdomein" het Picqer subdomein in. Als je bent ingelogd bij Picqer https://voorbeeld.picqer.com, dan vul je hier "voorbeeld" in.
  2. Voor het veld "API key" maak je in Picqer een nieuwe API key aan, zie daarvoor de stappen hieronder.
Ga terug naar Picqer voor de onderstaande stappen.

1. Ga in Picqer naar Instellingen > API keys > Nieuwe API key
  2. Geef als naam "Belco" op en laat "Alleen lezen" staan op "Nee, lezen en schrijven".

1. De API key is aangemaakt en wordt eenmalig vermeld.

1. Kopieer de API key en vul deze bij Belco in op het scherm van stap 2.

Wanneer je deze stappen hebt gevolgd, is Picqer gekoppeld aan Belco. Vanaf nu zie je alle informatie in Belco over de bestellingen en retouren van de klant.