Hoe haal ik een agent uit de belgroep?

Geüpdatet door Madelon van den Akker

Als Admin heb je het beheer over de belgroepen en kun je een medewerker zelf uit de belgroep verwijderen. Dit doe je als volgt:

1. Ga naar instellingen
  2. Telefoonnummers
  3. Klik op het telefoonnummer waarvoor je de belgroep in wilt stellen
  4. Scroll naar beneden naar Gespreksdistributie. Hier zie je de Belgroep
  5. Verwijder de medewerker die uit de belgroep moet worden gehaald middels het kruisje rechts naast zijn naam. Belco slaat dit automatisch op