Wat zijn de kosten van Whatsapp for Business in Belco

Geüpdatet door Reinoud Nicolai

Het is mogelijk om via Whatsapp te communiceren met je klant via de Belco software.

We kunnen met Whatsapp integreren via onze partner 360Dialog. Je registreert bij hen een Whatsapp Business API Account vervolgens middels de API kun je deze koppelen met Belco, deze integratie kost bij ons maandelijks 29,- euro. Aan de registratie bij 360Dialog zitten GEEN kosten verbonden. Na het registreren en het koppelen van de WhatsApp Business API kun je conversaties afkomstig van WhatsApp afhandelen in Belco.

Je kunt zelf eenvoudig een account registreren en de koppeling voltooien. Hoe je dit doet vind je hier!

Naast de koppeling betaal je ook voor berichten bij Facebook. De prijzen omtrent de berichten zijn terug te vinden op de officiële facebook pagina. Klik hier om de prijzen te bekijken. Let op er zit verschil kwa prijs in het type bericht en de richting van het bericht. Lees daarom de doorgelinkte pagina goed door!