Hoe koppel ik een telefoonnummer?

Geüpdatet door Madelon van den Akker

Om een telefoonnummer te koppelen aan een shop doorloop je de volgende stappen. Je moet wel een admin zijn, anders is het niet mogelijk om dit uit te voeren.

1. Ga naar instellingen
  2. Klik op Telefoonnummers.
  3. Klik op het telefoonnummer dat je aan een shop wilt koppelen.
  4. Bij Instellingen voor kies je bij Shop, de shop waaraan je het telefoonnummer wil koppelen (Belco slaat dit automatisch op). Je kunt natuurlijk ook de shop wijzigen, lees dan: Kan ik een telefoonnummer aan een andere site/shop koppelen?