Hoe kan ik een gebruiker toevoegen?

Geüpdatet door Reinoud Nicolai

Gebruikers toevoegen

1. Ga naar Instellingen
  2. Klik op Gebruikers
  3. Klik bovenin op Gebruiker toevoegen
  4. Vul de naam en het e-mailadres in.
  5. Kies de gewenste gebruikers rol. Admin, agent of medewerker.
    (Lees ook: Wat is het verschil tussen de gebruikersrollen?)
  6. Klik op Verstuur uitnodiging

Je collega ontvangt nu een e-mail met instructies om een wachtwoord in te stellen en kan vervolgens inloggen in het Belco dashboard.

Wanneer het e-mail account net aangemaakt is, wordt de link vaak niet afgeleverd. Ook bij accounts die doorgestuurd worden naar Belco komt de e-mail niet aan. Pas dan tijdelijk het e-mailadres van je nieuwe medewerker aan naar hun privé-mail. Wanneer het account geactiveerd is, wijzig je dat weer terug.

Lees ook: Hoe kan ik een gebruiker wijzigen?