Conversatie snoozen

Geüpdatet door Michel Kamerling

Hier zijn de stappen om een conversatie te snoozen binnen Belco:

1. Ga naar de Belco app
    Navigeer naar app.belco.io.
  2. Selecteer de gewenste conversatie
    Zoek en klik op de conversatie die je wilt snoozen.
  3. Klik op het wekker-icoontje
    Klik rechtsboven in de conversatie op het "wekker-icoontje" om de snooze-optie te openen.
  4. Kies een periode voor snooze
    Je kunt kiezen om te snoozen tot een specifieke tijd of datum.
  5. Selecteer een vooringestelde periode
    Kies een van de voorgestelde periodes uit de lijst.
  6. Optioneel: Kies handmatig een datum en tijd
    Als je een andere datum en tijd wilt instellen, klik dan op "Kies datum & tijd" en stel de gewenste datum en tijd in.
  7. Klik op 'Snooze'
    Bevestig je keuze door op "Snooze" te klikken. De conversatie wordt nu tot de aangegeven tijd gesnoozed.
  8. Bevestiging van de snooze
    Je ziet een bevestiging met bijvoorbeeld "Gesnoozed tot morgen om 08:00".
  9. Bekijk gesnoozede conversaties
    Open de lijst met gesnoozede conversaties door op "Open" te klikken in de conversatie lijst.
  10. Bekijk alle gesnoozede conversaties
    Klik op "Gesnoozed" in de conversatielijst om een overzicht te krijgen van alle gesnoozede conversaties.

Deze stappen helpen je om eenvoudig een conversatie te snoozen binnen Belco.