Conversatie toekennen

Geüpdatet door Michel Kamerling

00:00: Dit is een gids over hoe je een conversatie binnen. 00:03: Bel kou. To kent aan een team of agent. 00:06: Navigeer naar de conversatie dat je toe wilt kennen. 00:10: Klik op toekennen krekel de knop linksboven binnen de conversatie. 00:14: De knop geeft de huidige toewijzing weer. Dit kan ook zijn een Agent 00:18: of Team in dit geval staat er toekennen, omdat er geen eerdere toewijzing 00:23: heeft plaatsgevonden. 00:25: Er opent een menu binnen dit menu. Kun jij de agent of 10 vinden Aan wie 00:29: je de conversatie toe wilt kennen klik op de agent of Team Aan 00:33: wie je de conversatie toe wilt wijzen? 00:37: In de conversatie wordt er gelogd als er een toewijzing plaatsvindt. 00:41: Jij kende deze conversatie toe aan de agent zojuist. 00:45: Kies niet toegekend wanneer je de conversatie aan Niemand wilt to kennen. 00:49: Het kan zijn dat nieuwe conversaties niet toegekend zijn. 00:53: Dat betekent dat er geen automatische toewijzing is toegepast. 00:57: Wanneer je niet toegekend gebruikt zul je de toekenning zien. 01:00: Jij kende deze conversatie toe aan niemand. 01:04: Deze gids leidt je door het proces van het toekennen van een conversatie binnen belko 01:09: waardoor je efficiënt en effectief taken aan teamleden kunt delegeren.

Hier is een stap-voor-stap handleiding voor het toekennen van een conversatie binnen Belco:

1. Navigeer naar de conversatie
    Ga naar app.belco.io en zoek de conversatie die je wilt toekennen.
  2. Klik op "Toekennen"
    Klik op de knop linksboven in de conversatie. Deze knop toont de huidige toewijzing (bijv. een agent of team) of "Toekennen" als er geen eerdere toewijzing is geweest.
  3. Kies een agent of team
    Er verschijnt een menu. Selecteer de agent of het team waaraan je de conversatie wilt toewijzen.
  4. Toewijzingslog
    Zodra de conversatie is toegewezen, wordt dit gelogd met de melding: "Jij kende deze conversatie toe aan [Agent], zojuist."
  5. Niet toekennen
    Als je de conversatie niet wilt toewijzen, kies je de optie "Niet toegekend". Dit betekent dat er geen automatische toewijzing plaatsvindt.
  6. Log zonder toewijzing
    Wanneer je de optie "Niet toegekend" kiest, wordt er gelogd: "Jij kende deze conversatie toe aan niemand."

Met deze stappen kun je gemakkelijk conversaties toewijzen of niet toewijzen binnen Belco.