Conversaties samenvoegen

Geüpdatet door Michel Kamerling

Hier zijn de stappen om een conversatie samen te voegen in Belco:

1. Ga naar de Belco-app
    Open app.belco.io.
  2. Controleer de conversaties die je wilt samenvoegen
    Zorg ervoor dat beide conversaties:
    • In dezelfde (shop) zijn.
    • Van dezelfde klant(kaart) zijn.
  3. Open de meest recente conversatie
    Het is aanbevolen om de meest recente conversatie te openen. De chronologische volgorde van berichten en gebeurtenissen wordt automatisch behouden bij het samenvoegen.
  4. Klik op de drie puntjes
    Binnen de conversatie, klik je op de drie puntjes voor meer opties.
  5. Kies "Conversatie samenvoegen"
    Selecteer de optie "Conversatie samenvoegen" in het menu.
  6. Selecteer de samen te voegen conversatie
    Kies de andere conversatie uit het overzicht die je wilt samenvoegen. Gesloten conversaties kunnen ook samengevoegd worden.
  7. Bevestig de samenvoeging
    Klik op "Bevestigen" om de actie uit te voeren. De conversaties zullen worden samengevoegd.
  8. Controleer de bevestiging
    Je ziet een melding in de conversatie waarin staat: "Jij voegde deze conversatie samen, zojuist", wat aangeeft dat de samenvoeging succesvol was.

Dit proces helpt je om gemakkelijk interacties in Belco te organiseren en beheren.