Notitie toevoegen

Geüpdatet door Michel Kamerling

Hier zijn de stappen om een notitie toe te voegen binnen een conversatie in Belco:

1. Ga naar de Belco-app
    Open app.belco.io.
  2. Klik op het "Notitie" venster
    Open de notitieoptie in het tekstvenster van de conversatie.
  3. Schrijf de notitie
    Typ je interne bericht in het notitievenster.
  4. Klik op "Notitie toevoegen"
    Voeg de notitie toe door op "Notitie toevoegen" te klikken.
  5. Teamgenoten vermelden (optioneel)
    Vermeld je teamgenoten in de notitie door een apenstaartje (@) te gebruiken en hun naam in te typen. Klik op hun naam in het keuzemenu om ze toe te voegen.
  6. Notitie met mention toevoegen
    Klik op "Notitie toevoegen" om de notitie inclusief de vermelding toe te voegen aan de conversatie.
  7. Notitie toevoegen met sluit actie (optioneel)
    Voeg een interne notitie toe en sluit de conversatie in één handeling door op "Toevoegen & sluit" te klikken.

Zo kun je efficiënt interne notities toevoegen in Belco.