Snelle reactie versturen

Geüpdatet door Michel Kamerling

Hier zijn de stapsgewijze instructies om een snelle reactie toe te voegen binnen een conversatie in Belco:

1. Ga naar de conversatie
    Navigeer naar de gewenste conversatie in Belco.
  2. Klik op "Selecteer snelle reactie"
    Klik binnen het tekstvenster op het icoontje "Snelle reactie" om de beschikbare reacties te bekijken.
  3. Kies een snelle reactie
    Selecteer een snelle reactie uit het menu. Deze wordt automatisch in het tekstvak geplaatst, maar het bericht wordt nog niet verzonden.
  4. Typ "#" voor een snellere methode
    Je kunt ook de hashtag "#" typen in het tekstvak om sneller toegang te krijgen tot de snelle reacties.
  5. Kies de snelle reactie
    Nadat je de hashtag hebt getypt, kies je een reactie uit het getoonde menu.
  6. Bevestig en verstuur
    Controleer of de snelle reactie is toegevoegd en klik vervolgens op "Reageer" om het bericht te versturen.

Deze stappen helpen je om efficiënt een snelle reactie te gebruiken in Belco.