Sneltoetsen & Instellingen

Geüpdatet door Michel Kamerling

Hier zijn de stappen voor het gebruik van sneltoetsen en instellingen binnen de conversatie in Belco:

1. Navigeer naar app.belco.io
    Ga naar Belco om te beginnen.
  2. Klik op het toetsenbord-icoontje
    Zoek binnen een conversatie naar het toetsenbord-icoontje in het tekstvenster en klik erop.
  3. Bekijk sneltoetsen en instellingen
    Er verschijnt een menu met een lijst van alle beschikbare sneltoetsen voor gebruik binnen de conversatie.
  4. Teamgenoten vermelden met "@":
    Typ "@" om een teamgenoot te vermelden en selecteer de juiste naam uit de lijst.
  5. Snelle reacties zoeken met "#":
    Typ "#" om een snelle reactie te zoeken en deze toe te voegen aan je bericht.
  6. Gebruik emoji's met ":":
    Typ ":" om een emoji toe te voegen. Kies de gewenste emoji uit de lijst.
  7. Tags toevoegen met "/tag":
    Typ "/tag" om tags aan een conversatie toe te voegen en selecteer de gewenste tag.
  8. Nieuwe regel invoegen met "Shift + Enter"
    Druk op Shift + Enter om een nieuwe regel te beginnen zonder het bericht te verzenden.
  9. Reactie versturen met "Ctrl + Enter"
    Druk op Ctrl + Enter om een bericht te verzenden.
  10. Reageren en conversatie sluiten met "Shift + Ctrl + Enter"
    Druk op Shift + Ctrl + Enter om te reageren en de conversatie direct te sluiten.
  11. Snel reageren met Enter
    Druk op Enter om snel te reageren, mits de functie "Druk op Enter om te reageren" is ingeschakeld. Als deze uitstaat, verstuur je berichten met Ctrl + Enter.
  12. Venster sluiten
    Sluit het venster door op het kruisje te klikken.

Deze stappen helpen je om sneltoetsen en instellingen in Belco effectief te gebruiken voor een vlottere communicatie​.